Om klubben / Historie

Historie

Enghave VK blev dannet 06.05.64 af nogle unge mennesker, der var utilfredse med forholdene i den daværende Vesterbro VK. Vesterbro VK ophørte med at eksistere, men udbryderen Enghave VK overlevede. Klubben har således jubilæum i foråret 2014, hvilket selvfølgelig skal fejres med reception og fest.

Træningsfaciliteter

I starten førte klubben en ydmyg tilværelse med træning på forskellige skoler i nærområdet. Senere er faciliteterne dog blevet betydelig forbedret, så vi i dag har ganske gode træningsforhold i Bavnehøjhallen, Københavns Åbne Gymnasium, DGI-byen og pr. 2011-sæsonen også Lykkebo Hallen.

Medlemmer

Enghave VK har haft varierende omfang gennem tiderne. Vi har for tiden ca. 75 aktive seniormedlemmer, fordelt på to herrehold (plus et nyt in spe), et damehold og et mixhold, hvilket er den mængde hold, vores træningstider tillader os at have.

Ungdom i EVK

Ungdomsafdelingen er over de seneste sæsoner blomstret op i klubben, og det er et stort ønske at bevare den positive udvikling. Derfor bliver kids- og teenholdene prioriteret højt, når det kommer til træningstider og trænere, så børnene får en god oplevelse hver gang de er til træning. Derudover bestræber trænerne sig på, at holdene deltager i mange stævner, hvilket også sikrer en langt bedre helhedsoplevelse for de unge spillere.

Vi har ca. 35 Kids- fra 0.- 6.klasse og 15 Teenspillere fra 6.-10.klasse. Vi vil gerne introducere så mange som muligt til volleyball, så hvis du har lyst til at prøve at spille, er der selvfølgelig også plads til dig!
KOM og PRØV tag gerne en ven med.

Det sociale liv

Det sociale aspekt er meget vigtigt i Enghave VK. Det sociale liv udspiller sig bl.a. i vores fester, den traditionelle pinsetur, sommerfodbold, beachvolleyarrangementer m.v. Desværre har vi ikke et klublokale, hvor et klubliv kan udfolde sig. Det klublokale, der tidligere var nerven i klublivet, forsvandt da Kbh. kommune privatiserede sin ejendomme, men der kan måske være bedre tider på vej på dette område, hvis den ønskede udbygning af Bavnehøjhallen bliver en realitet.

 

Enghave VK