Historie

Enghave VK blev dannet 6. maj 1964 af nogle unge mennesker, der var utilfredse med forholdene i den daværende Vesterbro VK. Vesterbro VK ophørte med at eksistere, men udbryderen Enghave VK overlevede.

 

Træningsfaciliteter

I starten førte klubben en ydmyg tilværelse med træning på forskellige skoler i nærområdet. Senere er faciliteterne dog blevet betydelig forbedret, så vi i dag har ganske gode træningsforhold i Bavnehøjhallen, DGI-byen og Lykkebo Hallen.


 

Medlemmer

Enghave VK har haft varierende omfang gennem tiderne. Vi har for tiden ca. 130 aktive medlemmer, fordelt på to herrehold, et damehold, et mixhold og en stor ungdomsafdeling, hvilket er den mængde hold, vores træningstider tillader os at have.


Ungdom i EVK

Ungdomsafdelingen er over de seneste sæsoner blomstret op i klubben, og det er et stort ønske at bevare den positive udvikling. Derfor bliver kids- og teenholdene prioriteret højt, når det kommer til træningstider og trænere, så børnene får en god oplevelse hver gang de er til træning. Derudover bestræber trænerne sig på, at holdene deltager i mange stævner, hvilket også sikrer en langt bedre helhedsoplevelse for de unge spillere.

Vi har ca. 35 Kids- fra 0.- 6.klasse og 15 Teenspillere fra 6.-10.klasse. Vi vil gerne introducere så mange som muligt til volleyball, så hvis du har lyst til at prøve at spille, er der selvfølgelig også plads til dig!


Det sociale liv

Det sociale aspekt er meget vigtigt i Enghave VK. Det sociale liv udspiller sig både internt og på tværs af holdene, bl.a. i vores fester, den traditionelle pinsetur, sommerfodbold, beachvolleyarrangementer m.v. Desværre har vi ikke et klublokale, hvor et klubliv kan udfolde sig. Det klublokale, der tidligere var nerven i klublivet, forsvandt da Købehavns Kommune privatiserede sin ejendomme, men der kan måske være bedre tider på vej på dette område, hvis den ønskede udbygning af Bavnehøjhallen bliver en realitet.