Om klubben / Kontingent

Kontingent

Der betales kontingent to gange årligt. Kassereren sender opkrævninger ud pr. mail, når det er tid til at betale, hvilket er i starten af februar og oktober.
 
Kontingentet betales via en sikker forbindelse på Holdsport, men kan også betales ved en almindelig bankoverførsel til klubbens konto.

Seniorer:

Prisen for at spille i klubben er to halvårlige kontingenter på 900 kr, spillere under 25 år får 150 kr. i rabat.
 
Hvis man er på et divisionshold (dvs. Dame 1), koster det dog 1200 kr. pr. halvår på grund af større udgifter til turnering og rejser.
 
På generalforsamlingen i 2015 blev det besluttet, at kontingentet for at spille på Mix-holdet nedsættes til 750 kr. pr. halvår. Det skyldes dels, at holdet kun træner én gang om ugen, og dels er det et forsøg på at tiltrække og fastholde nye spillere. 

Ungdom:

Kidsspillere og ungdomsspillere betaler 500 kr. pr. halvår

Prøveperiode:

Alle har naturligvis ret til en prøveperiode, inden der opkræves kontingent. Det betyder, at du ikke skal melde dig ind i klubben, før du har været med til træning et par gange og fundet ud af, om du har lyst til at fortsætte. Du kan dermed kontakte os helt uforpligtende og komme og træne med, før du bliver medlem.

Indmelding i klubben:

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil være medlem i Enghave VK, skal du oprettes på Holdsport, som er en slags database over klubben med oversigt over medlemmer, kalender, mailfunktion osv. Du bliver oprettet ved at give dine oplysninger til træneren, som så efterfølgende sender dig en mail med et link, som aktiverer din profil.
 
Hvis du melder dig ind midt i sæsonen, skal du betale kontingent samtidig. Kassereren får besked, når der oprettes nye medlemmer, og sørger for at sende en kontingentopkrævning.
Enghave VK