Holdene / Ungdom (kids- og teenvolley)

Ungdom

Ungdomsafdelingen i Enghave VK omfatter både kids- og teenvolley. Klubben kan således tilbyde kidstræning til børn i alderen fra børnehaveklassen helt op til og med 5.klassetrin og teentræning fra det 6.klassetrin til de bliver seniorer. Du kan læse mere om holdene og de to former for ungdomsvolley i undermenuerne til venstre.
 
Både på kids- og teen-niveau råder klubben over en række engagerede og dygtige trænere, som formår at sørge for, at det bliver sjovt at komme til volley - hver gang, både til træning og til stævner. Vi sørger for, at der både bliver hygget med holdkammeraterne og brændt masser af energi af.
 
Hvis dit barn er interesseret i at spille volley i klubben, kan du skrive en mail under menuen "Kontakt". Denne mail er hverken bindende, kontingentkrævende eller en tilmelding til klubben, da I selvfølgelig skal have mulighed for at komme og prøve det af et par gange inden I melder jer ind i klubben.
 
Hvis I finder ud af, at I gerne vil fortsætte med volley efter de første par træningsgange, skal I meldes ind i klubben. Giv jeres mail-adresse til en af os, enten via mail eller til næste træning. Så sender vi en invitation til klubbens medlemsdatabase, Holdsport, hvor I som medlem både kan melde jer til træning og stævner, modtage og sende mails og finde kontaktoplysninger på jeres holdkammerater.
 
Kontingentopkrævningen bliver også sendt ud via Holdsport. Kassereren får en notifikation, når der er nye medlemmer, hvorefter der bliver sendt en mail med de nødvendige oplysninger.
Enghave VK