Kontingent

Der betales kontingent to gange årligt. Kassereren sender opkrævninger ud pr. mail, når det er tid til at betale, hvilket er i starten af februar og oktober.

Kontingentet betales via en sikker forbindelse på Holdsport, men kan også betales ved en almindelig bankoverførsel til klubbens konto.

Seniorer:

Prisen for at spille på klubbens seriehold er to halvårlige kontingenter på 900 kr. Studerende får 150 kr. i rabat pr. opkrævning.


Hvis man spiller på et divisionshold, koster det 1200 kr. pr. halvår grundet afstørre udgifter til turnering og rejser.

Kontingentet for at spille på Mixholdet er 750 kr. pr. halvår.


Ungdom:

Kidsspillere og ungdomsspillere betaler 500 kr. pr. halvår.


Halve sæsoner:

Hvis du melder dig ind midt i sæsonen, skal du selvfølgelig ikke betale fuldt kontingent. I stedet får du en regning med et beløb, der svarer til de måneder, du rent faktisk har været medlem og spillet med.


Prøveperiode:

Alle har naturligvis ret til en prøveperiode, inden der opkræves kontingent. Det betyder, at du ikke skal melde dig ind i klubben, før du har været med til træning et par gange og fundet ud af, om du har lyst til at fortsætte. Du kan dermed kontakte os helt uforpligtende og komme og træne med, før du bliver medlem.

Indmelding i klubben:

Når du har besluttet dig for, at du gerne vil være medlem i Enghave VK, skal du oprettes på Holdsport, som er en slags database over klubben med oversigt over medlemmer, kalender, mailfunktion osv. Du bliver oprettet ved at give dine oplysninger til træneren, som så efterfølgende sender dig en mail med et link, som aktiverer din profil.


Hvis du melder dig ind midt i sæsonen, skal du betale kontingent samtidig. Kassereren får besked, når der oprettes nye medlemmer og sørger for at sende en kontingentopkrævning.